Echipa de handbal a câștigat ultimul meci de pe teren propriu în ediția 2015/16

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a câștigat ultimul meci disputat pe teren propriu în ediția 2015/16 a Diviziei A la handbal masculin. Formația pregătită de către Sebastian Tudor a depășit pe CSU CNOT Brașov cu scorul de 34-27.

Jocul a fost echilibrat pe parcursul primei sale jumătăți, Brașovul având inițiativa pe tabela de marcaj la începutul partidei, atunci când a izbutit să se desprindă la patru lungimi. Formația oaspete a intrat în avantaj la vestiare, scorul după 30 minute de joc fiind de 15-16. CSM-ul a preluat conducerea în debutul reprizei secunde, scor 21-20, după care nu a mai privit în urmă și a reușit să se desprindă în învingătoare.

Ionuț Acsinia a avut 11 reușite în această partidă, fiind celor mai productiv jucător. El a fost secondat de Angelo Svoboda, autor a 6 goluri. Ceilalți remarcați ai CSM-ului au fost Devid Munea – 5 goluri, Georgel Haiduc – 4, Marian Clipea – 3, Cătălin Crăciun – 2, Răzvan Radu și Răzvan Nițu – câte un gol fiecare. În replică, Alin Budii a avut 9 reușite pentru formația de sub Tâmpa.

Portarul Dragoș Nedelcu a absentat din angrenajul CSM-ului. El este accidentat.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are un bilanț general de 14 victorii, un rezultat de egalitate și șase înfrângeri pentru un total de 43 puncte. Bihorenii împart locurile 3-4 ale Seriei B cu Academia Minaur Baia Mare. Maramureșenii au încheiat deja competiția.

CSM Oradea se deplasează la Satu Mare pentru meciul din ultima etapă, acolo unde vor întâlni pe CSM din localitate. Această formație este ocupantă a locului al 2-lea. În tur, bihorenii s-au impus la un singur gol diferență. Astfel, o victorie în ultima etapă ar asigura locul al 2-lea la încheierea competiției pentru echipa antrenată de Sebastian Tudor.

Foto: Roby Boros