Echipa de handbal a cedat în partida de deschidere a turneului de baraj de la Ghimbav

CSM Oradea a debutat la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu a fost învinsă de CSM Bacău, scor 26-35. Meciul a avut loc vineri (20.05), la Ghimbav, județul Brașov.

Jocul a fost controlat de moldoveni. Aceștia s-au desprins decisiv încă din prima repriză. Scorul la jumătatea partidei era de 21-10 în favoarea lui CSM Bacău. Repriza a 2-a a fost adjudecată de orădeni, aceștia reușind să înscrie de 16 ori, în timp ce băcăuanii au mai înscris de 14 ori.

Farcaș a fost principalul marcator al lui CSM Oradea. El a punctat de cinci ori. Breban l-a secondat cu patru reușite. Bihorenii au avut 11 marcatori în această confruntare. De cealaltă parte, Bujor și Dospinescu au marcat câte opt goluri pentru CSM Bacău.

În celălalt meci al zilei de deschidere la turneul de baraj, SCM Politehnica Timișoara a depășit CSM Sighișoara, scor 36-27.

Iată programul de sâmbătă (21.05):

  • SCM Politehnica Timișoara vs CSM Oradea – ora 11:00
  • CSM Bacău vs CSM Sighișoara – ora 13:00

Amintim că la turneul de baraj se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate la încheierea acestui eveniment vor obține dreptul de participare în Liga Națională – ediția 2022/23.