Echipa de handbal a cedat la Reșița

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Reșița în cadrul etapei a 4-a din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2023/24. Meciul a avut loc vineri (23.02), la Reșița, încheindu-se cu scorul de 33-25.

Începutul partidei a fost favorabil formației pregătite de către Cosmin Liberț și Dan Pițigoi. Oradea a fost la conducere, însă a urmat a perioade de joc în care Reșița a înscris de 11 ori, iar CSM-ul a replicat cu o singură reușită. Scorul a devenit 13-5 în minutul 24. Ecartul de opt lungimi s-a păstrat până la pauză, scor 17-9. Repriza secundă a consemnat egalitate, formația reșițeană fiind în control până la capăt.

Ciprian Aungurenci a înscris de opt ori, Deniss Kirsch a adăugat șase goluri, iar Csongor Szasz a punctat de patru ori. Alți patru jucători au marcat pentru formația orădeană. De cealaltă parte, Mircea Marian Negru a marcat de 12 ori, iar Antonio Alexandru Gîrban a terminat cu șapte goluri pentru CSM Reșița.

CSM Oradea are acum două victorii și două înfrângeri. În schimb, CSM Reșița a ajuns la o victorie din trei apariții.

În cadrul etapei a 5-a, CSM Oradea va sta. Următorul joc al bihorenilor are loc în runda a 6-a, atunci când adversar va fi CSM Făgăraș. Meciul se va desfășura sâmbătă (09.03), ora 17:00, la Arena Antonio Alexe.