Echipa de handbal a disputat primele jocuri de verificare

Echipa de handbal masculin a obținut o victorie și o înfrângere în compania echipei Academia de Handbal Minaur Baia Mare, la finele săptămânii trecute. Dubla confruntare s-a desfășurat la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare.

Prima partidă a fost adjudecată de maramureșeni, scor 32-28. Revanșa s-a consemnat a 2-a zi, atunci când CSM Oradea s-a impus cu scorul de 32-30.

Bogdan Munteanu a fost principalul marcator în ambele partide pentru CSM. El a avut șapte reușite în primul meci, respectov opt în cel de-al 2-lea.

Antrenorii Sebastian Tudor și George Tăutu au mizat pe următorii jucători la dubla din Baia Mare: George Duma şi Critian Niculai, Bogdan Munteanu, Răzvan Niţu, Răzvan Radu, Cosmin Liberţ, Devid Munea, Alexandru Pop, Eduard Szilagyi, Codrin Zamfir, Petru Stroe, Adrian Mihăilescu şi Sebastien Iozu.

Pe parcursul următoarei săptămâni, echipa de handbal masculin are un program aglomerat de jocuri amicale. Primul din această serie se dispută marți (22.08), la Debrecen, în compania formației maghiare de primă ligă Gyongyos. Ulterior, CSM Oradea se duelează cu formația prim divizionară Potaisa Turda.

Foto: Roby Boros