Echipa de handbal a disputat primele meciuri de verificare în 2019

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a disputat primele jocuri de verificare în noul an calendaristic. Reunită în urmă cu mai puțin de o săptămână, formația antrenată de George Tăutu s-a deplasat la Timișoara pentru o dublă amicală cu SCM Politehnica din localitate, echipă angrenată în primul eșalon al țării.

Primul meci s-a desfășurat vineri (11.01), fiind adjudecat de bănățeni cu scorul de 41-26 (24-9). Cel de-al 2-lea meci s-a disputat sâmbătă (12.01), încheindu-se cu scorul de 40-20 (24-13), tot în favoarea gazdelor

CSM-ul se întoarce acasă pentru a continua pregătirile pe plan local. Miercuri (16.01) este programat următorul joc de verificare. Acesta se va desfășura la Cluj-Napoca, în compania Universității din localitate, o altă echipă angrenată în primul eșalon al României.

Reamintim că CSM Oradea are șapte victorii și trei înfrângeri. Cu un total de 21 puncte, echipa lui George Tăutu ocupă locul al 2-lea în Seria D a Diviziei A (al 2-lea eșalon) la handbal masculin – ediția 2018/19, la jumătatea competiției.

Primul meci oficial din 2019 are loc pe 2 februarie anul curent, pe teren propriu. Adversar este HC Szejke Odorhei.

Foto: Roby Boros