Echipa de handbal a început cu dreptul în stagiunea 2013/14

CSM Oradea a învins Academia de Handbal Minaur Baia Mare cu scorul de 34-13 în prima etapă a Seriei B în Divizia A la handbal masculin – ediția 2013/14. Partida a avut loc în cursul după-amiezei de duminică (22.09), la Arena Antonio Alexe.

Partida nu a reprezentat o provocare pentru elevii lui Sebastian Tudor, juniorii echipei maramureșene fiind mult prea cruzi pentru a creea orice fel de probleme formației din Oradea. De altfel, defensiva gazdelor a fost impenetrabilă la începutul partidei, pe parcursul primelor 30 minute de joc băimărenii marcând de cinci ori, în vreme ce orădenii au punctat de 18 ori. În partea a doua s-a înregistrat un parțial de 16-8 în favoarea CSM-ului.

A. Farcaș a avut 10 goluri, R. Farcaș a adăugat 6, Cântec a terminat cu 4, Nemenco, Macovei și Amihăesi au bifat câte 3, Banciu și Avram au punctat de două ori, iar Iștoc a terminat cu un gol. Au mai jucat portarii Bistrean și Gale, respectiv jucătorii de câmp Drăgan, Țîrban, Szilagy și Radu. De cealaltă parte Bizău a avut 4 reușite.

Următorul meci al CSM-ului este programat pentru 29 septembrie, la Sebeș, în compania echipei HC Voința Savin Due din localitate.

Foto: Roby Boros