Echipa de handbal a încheiat anul 2015 cu victorie

CSM Oradea a încheiat anul 2015 cu o victorie în Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2015/16. Formația pregătită de Sebastian Tudor a învins CSM Satu Mare cu scorul de 31-30.

Meciul din cadrul etapei a 13-a în actuala ediție la nivelul celui de-al 2-lea eșalon handbalistic al României a adus la Arena Antonio Alexe una dintre fruntașele clasamentului. Formația sătmăreană a pornit cu prima șansă prin prisma poziției în ierarhia la zi, dar și prin cea a bilanțului ce cuprindea o singură înfrângere și zece victorii.

Sătmărenii au condus la pauză cu scorul de 16-15, însă Oradea a reușit să se impună în partea a 2-a. Jocul a fost foarte echilibrat și tensionat, cu momente încrâncenate până la final. Oaspeții au avut șansa de a egala pe tabela de marcaj, însă în pofida timeout-ului cerut înaintea ultimei posesii, aruncarea acestora a mers mult pe lângă poartă pentru a declanșa bucuria orădenilor.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are cinci victorii consecutive. Bihorenii încheie turul cu 7 victorii și un rezultat de egalitate, respectiv cu patru înfrângeri pentru un total de 22 puncte. Elevii lui Sebastian Tudor se situează pe locul al 4-lea.

Returul demarează pe 7 februarie 2016. CSM Oradea va juca pe teren propriu și va încerca să învingă pe CSM Făgăraș, cealaltă candidată la promovarea în primul eșalon handbalistic al țării.

Foto: Roby Boros