Echipa de handbal a încheiat prima jumătate a sezonului cu o nouă victorie

CSM Oradea a încheiat turul Diviziei A la handbal masculin – ediția 2016/17 cu o victorie. Elevii lui Sebastian Tudor au depășit pe HCM Sighișoara, scor 32-28, în cadrul etapei a 13-a. Meciul s-a desfășurat marți (13.12), la Arena Antonio Alexe.

Jocul s-a derulat sub semnul echilibrului pe parcursul primelor 30 minute de joc efectiv. La jumătatea întâlnirii scorul era de 15-13 în favoarea CSM-ului. Diferența de două goluri s-a menținut până în minutul 40, scor 20-18, după care formația antrenată de către Sebastian Tudor a izbutit să se desprindă decisiv, ecartul crescând la șase lungimi. Pe final oaspeții au redus din diferență.

Este cel de-al 10-lea succes stagional pentru CSM Oradea în Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2016/17. Formația bihoreană are și un rezultat de egalitate la jumătatea sezonului.

CSM Oradea ocupă prima poziție a clasamentului. Returul este programat să demareze pe 18 februarie 2017, atunci când bihorenii vor juca pe teren propriu cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

Foto: Roby Boros