Echipa de handbal a învins HC Sibiu

Echipa de handbal masculin a CSM Oradea a depășit pe HC Sibiu, scor 34-29, într-un meci contând pentru etapa a 19-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2015/16. Meciul s-a desfășurat duminică (13.03), la Arena Antonio Alexe.

Partida a avut parte de o primă repriză echilibrată, adjudecată de elevii lui Sebastian Tudor la limită, scor 17-16. CSM-ul a reușit să se desprindă la opt lungimi în primele 20 minute de joc ale reprizei secunde, însă formația vizitatoare a strâns pe final în condițiile în care orădenii au terminat partida cu trei jucători eliminați, având trei jucători de câmp.

Marcatorii echipei orădene: Acsinia – 10 goluri, Haiduc – 6 goluri, Svoboda și Clipea – 5 goluri fiecare, Crăciun – 3 goluri, Oșvat și Radu – 2 goluri fiecare, Szilagyi – 1 gol.

După acest rezultat CSM Oradea are 10-1-5 și se menține pe locul al 4-lea în clasament. Următorul meci este programat pentru 19 martie, în deplasare, cu CNE Sighișoara, ultima clasată a seriei. Următorul joc pe teren propriu se va desfășura pe 27 martie, în compania Academiei de Handbal Minaur Baia Mare, ocupanta locului al 3-lea.

Foto: Roboy Boros