Echipa de handbal a învins în deplasare și revine pe locul al 2-lea în Seria B

Echipa de handbal masculin, CSM Oradea a repurtat o nouă victorie în cadrul Seriei B din Divizia A – ediția 2014/15. Bihorenii s-au impus la Alba Iulia, în fața lui UNIT, scor 44-23.

Jocul a fost controlat de elevii lui Sebastian Tudor. Ei s-au desprins la 22-11 pe parcursul primelor 30 minute de joc, iar în partea a 2-a jocul a decurs sub aceleași auspicii. În ultimele 30 minute de joc s-a consemnat un scor de 22-12 în favoarea CSM-ului, care bifează o victorie concludentă, în deplasare.

În urma acestui succes, coroborat cu victoria lui U Cluj asupra echipei CSM Satu Mare, urcă CSM Oradea pe locul al 2-lea în clasament. Bihorenii au 16 victorii și 4 înfrângeri, fiind la patru victorii în urma liderului HC Adrian Petrea Reșită. Locul al 3-lea îi revine lui CSM Satu Mare, care ajunge la 15 victorii și 5 înfrângeri.

Săptămâna viitoare, CSM Oradea primește vizita echipei HC Sibiu, echipă situată pe locul al 8-lea în clasamentul general al Seriei B din cel de-al 2-lea eșalon handbalistic al României. Vom reveni cu data și ora de începere a acestui meci.

Foto: Roby Boros