Echipa de handbal a învins la Cluj într-un meci de pregătire

Echipa de handbal masculim CSM Oradea a susținut un meci amical în cursul zilei de joi (05.11). Acesta s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în compania colegei de serie în Divizia B, Universitatea. Rezultatul final a fost de 32-30 în favoarea elevilor lui Sebastian Tudor.

CSM-ul s-a desprins la cinci lungimi pe parcursul primei reprize. După 30 minute de joc tabela de marcaj indica scorul de 18-13 în favoarea orădenilor. Diferența a continuat să urce în primele minute ale reprizei a 2-a, însă clujenii au recuperat din deficit pe finalul confruntării. Totuși, formația din Oradea a rezistat în avantaj pentru a se impune la o diferență de două lungimi.

Georgel Haiduc a fost principalul realizator al CSM-ului. El a avut 7 reușite. Zsolt Steiner și Devid Munea au avut câte 6 goluri fiecare.

Reamintim faptul că activitatea în handbalul masculin românesc a fost întreruptă pentru o perioadă pentru a permite echipei naționale să dispute jocuri din campania de calificare la Campionatul Mondial. Următorul joc oficial pentru CSM Oradea este programat pentru data de 15 noiembrie, pe teren propriu. Adversar va fi HC Argreș Pitești.

Foto: Roby Boros