Echipa de handbal a învins la Reșița

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a repurtat un nou succes în Seria B a Diviziei A – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Sebastian Tudor și Georg Tăutu s-a impus la Reșiță, în compania echipei CSM Școlar din localitate.

Partida a fost controlată de către orădeni, care au marcat cu regularitate pe tot parcursul meciului. CSM-ul a înscris câte 17 goluri în ambele reprize. La jumătatea confruntării formația din Reșița se afla la borna 12. Rezultatul final a fost de 34-28 în favoarea formației bihorene.

Componența echipei orădene la Reșița: Niculai, Duma – portari; Munea 11 goluri marcate, Liberţ 7, Stroe 6, Munteanu 4, Crăciun 3, Doboş 2, Szilágyi 1, Mihăilescu, Pop, Zamfir, R. Radu, Iozu.

Astfel, CSM Oradea ajunge la un bilanț general de 8-0 și se menține pe primul loc al ierarhiei generale din Seria B a celui de-al 2-lea eșalon al țării. În aceste condiții, echipa lui Sebastian Tudor mai are două examene pentru a-și asigura prezența în Cupa României, acolo unde prima clasată din Seria B la jumătatea competiției se duelează cu CSM Făgăraș în optimile de finală.

CSM Oradea primește vizita echipei HCM Sighișoara în cadrul etapei a 10-a. Meciul se va desfășura luni (27.11), cu începere de la ora 16:00. Partida se va disputa la Arena Antonio Alexe, intrarea fiind liberă.

Foto: Roby Boros