Echipa de handbal a învins la Sebeș

CSM Oradea a învins pe Muhlbach Sebeș, în deplasare, în cadrul celei de-a 2-a etape din returul Seriei B în Divizia A la handbal masculin – ediția 2015/16. Rezultatul final a fost de 37-32. La jumătatea întâlnirii formația pregătită de Sebastian Tudor conducea cu scorul de 19-13.

Principalii remarcați ai CSM-ului au fost Georgel Haiduc și Marian Clipea, autori a câte 9 goluri, respectiv Radu Răzvan cu 8 reușite. De notat că Oradea a jucat din nou fără Răzvan Nițu și Elvis Acsinia, ambii ispășindu-și ultima etapă de suspendare.

Pe parcursul acestei partide s-a accidentat căpitanul echipei, Devid Munea. El a fost transportat la spitalul din localitate, unde i s-au aplicat două copci. Munea este incert pentru următorul meci al CSM Oradea.

După acest succes, CSM Oradea are un bilanț general de 7-1-5. Următorul meci este programat pentru sâmbătă (20.02), cu începere de la ora 13:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este Universitatea Craiova. Ulterior, echipa de handbal a CSM-ului va avea o etapă liberă întrucât formația din Pitești s-a retras din competiție.

Secția de handbal a CSM Oradea organizează o conferința de presă în cursul zilei de miercuri (17.02), cu începere e la ora 13:00. Aceasta se va desfășura la Pizzeria Due Fratelli. Sunt așteptate toate instituțiile media interesate de activitatea echipei de handbal.

Foto: Roby Boros