Echipa de handbal a învins la Timișoara după o revenire spectaculoasă

CSM Oradea a obținut cea de-a 2-a victorie consecutivă și a 4-a în actuala ediție a Diviziei A, Seria B la handbal masculin. Formația pregătită de către Sebastian Tudor s-a impus la Timișoara, în fața lui CH CSU Politehnica 2 din localitate cu scorul de 31-28.

Gruparea orădeană a început modest partida văzându-se condusă pe tabela de marcaj după primele 30 minute de joc. Bănățenii au construit un avantaj consistent, scorul la pauză fiind de 18-11. Lucrurile s-au schimbat după pauză, atunci când jocul CSM-ului s-a reglat în ambele faze ale jocului. Orădenii au marcat 20 de goluri în partea a 2-a, iar adverdarul a înscris doar jumătate.

Păuna a avut 11 goluri, Haiduc a adăugat 6, Acsinia a terminat cu 5, iar Babici cu 4 pentru CSM.

”A fost un meci mai greu decât anticipam. Am făcut o primă repriză foarte slabă din toate punctele de vedere, o apărare inexistentă și un atac fără soluții cu multe ratări de 1 vs. 1. La pauză ne-am văzut conduși cu 7 goluri ( 18 -11 ), ceea ce a făcut să schimb tactic mult la începutul celei de-a doua reprize. Acest lucru ne-a făcut să jucăm perfect și să recuperăm un deficit de 9 goluri, iar conducerea meciului am preluat-o în minutul 50 și am condus până la final. S-a văzut clar în a doua repriză că echipa e pregătită foarte bine fizic cât și pregătită pentru victorie. Vreau să felicit echipa pentru aceste 2 victorii legate și pot spune că treptat urcăm în clasament. E ceea ce ne dorim.” a declarat antrenorul echipei orădene, Sebastian Tudor.

După acest rezultat, CSM Oradea are patru victorii, un rezultat de egalitate și patru înfrângeri. Echipa orădeană are 13 puncte și se situează pe locul al 7-lea din totalul de 13 poziții.

În etapa următoare, CSM Oradea primește vizita lui HCM Sighișoara, o vecină de clasament, posesoare a unui bilanț similar cu al bihorenilor. Partida se va desfășura sâmbătă (28.11), cu începere de la ora 12:30, la Arena Antonio Alexe.

Foto: Roby Boros