Echipa de handbal a învins la Timișoara

CSM Oradea a repurtat prima victorie în ediția 2014/15 a Diviziei A la handbal masculin. Formația pregătită de către Sebastian Tudor a triumfat la Timișoara, pe terenul echipei Politehnica 2, cu scorul de 35-28.

Jocul a fost la discreția bihorenilor, aceștia construind un avantaj consistent pe parcursul primelor 30 minute de joc. CSM-ul a intrat la vestiare având 19-13 pe tabela de marcaj.

Principalul realizator al echipei orădene în acest meci a fost Nemenco, autor a 9 goluri. El a fost secondat de către Amihăesi – 6 goluri, Haiduc și Răzvan Farcaș – câte 5 goluri fiecare.

Jucătorii CSM-ului în partida de la Timișoara: Marius Bistrean, Călin Gale – portari; Paul Nemenco, Georgel Haiduc, Sebastian Polocoşer, Angelo Svoboda Cristian Suciu, Răzvan Niţu, Stelian Babici, Răzvan Farcaș Răzvan Radu, Alin Drăgan, Cătălin Crăciun, Alex Farcaș, Silvian Amihăesei. Antrenorul Sebastian Tudor a rulat întreg efectivul avut la dispoziție.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are câte o victorie și o înfrângere, aflându-se pe locul al 3-lea în ierarhia la zi. Urmează primul joc pe teren propriu pentru această echipă în noul sezon competițional. Iată programul următoarelor trei etape pentru CSM:

Etapa 3 – 27 septembrie, CSM Oradea vs CSM Satu Mare
Etapa 4 – 4 octombrie, HC Rom Cri Brașov vs CSM Oradea
Etapa 5 – 11 octombrie, CSM Oradea vs HCM Făgăraș

Foto: Roby Boros