Echipa de handbal a participat la un prim turneu de pregătire

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a încheiat primul test din perioada precompetițională. Formația antrenată de George Tăutu a evoluat la un turneu de pregătire la Sighișoara, în perioada 16-18 august anul curent.

În cadrul acestui eveniment, CSM-ul a susținut trei partide de verificare, două în compania unor colege de serie, iar unul cu o echipă primdivizionară. Aflată la startul unui proces de reconstrucție, mizând pe foarte mulți jucători în vârstă de 16-17 ani, lipsiți de experiență la nivel de seniori, dar și lipsită în ultimele două partide de Cosmin Liberț și cu Devid Munea care a evoluat în timp limitat (15 minute pe meci), formația orădeană a înregistrat înfrângeri pe linie la Sighișoara.

Iată rezultatele înregistrate:

Joi (16.08), vs Universitatea Cluj-Napoca, scor 28-32
Vineri (17.08), vs HCM Sighișoara, scor 35-41
Sâmbătă (18.08), vs Universitatea Craiova, scor 24-35

Dincolo de rezultate, turneul de la Sighișoara a reprezentat un bun prilej pentru testarea potențialului mai multor jucători ce vor alcătui nucleul echipei orădene în sezonul următor. Totodată, a fost un prim exercițiu, urmând ca CSM-ul să dispute alte jocuri de verificare în perioada următoare.

Echipa revine acasă, pentru ca de săptămâna viitoare să continue programul de pregătirepentru startul sezonului competițional 2018/19.