Echipa de handbal a pierdut în fața liderului

Echipa de handbal CSM Oradea a pierdut pe teren propriu în primul meci din returul Seriei B a Diviziei A – ediția 2015/16. Formația bihoreană a fost depășită de CSM Făgăraș, scor 28-31.

Lipsită de trei jucători – Acsinia și Nițu în stare de suspendare, respectiv Păuna, accidentat – echipa pregătită de Sebastian Tudor a câștiga prima repriză la diferență de două lungimi. După 30 minute de joc tabela de marcaj indica scorul de 18-16. Repriza a 2-a a demarat în nota de dominare a oaspeților, care s-au apărat extrem de eficient în ultimele 30 minute de joc și s-au instalat la conducere, desprinzându-se decisiv spre jumătatea reprizei secunde. Oradea a revenit la un singur gol în două rânduri pe parcursul ultimelor cinci minute de joc însă nu a reușit să restabilească egalitatea.

Clipea a debutat în mod oficial pentru CSM Oradea cu 8 goluri. Svoboda a avut 7 reușite, Haiduc a adăugat 6, Radu a terminat cu 4 goluri, iar Crăciun și Munea au avut câte o reușită pentru CSM Oradea. În replică, Frățilă a înscris de 10 ori pentru formația din Făgăraș.

CSM Oradea are un bilanț general de 6-1-5 și se situează pe locul al 7-lea din 13 echipe. În schimb, CSM Făgăraș se menține pe prima poziție a clasamentului, având 11-0-1.

În etapa următoare, CSM Oradea se deplasează pentru jocul cu Muhlbach Sebeș.

Foto: Roby Boros