Echipa de handbal a pierdut la Baia Mare

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a suferit cea de-a 4-a înfrângere în actuala ediție de campionat. Bihorenii au jucat la finele săptămânii recent încheiate în fieful Academiei Minaur Baia Mare. Partida s-a încheiat cu scorul de 35-27 în favoarea maramureșenilor.

Prima jumătate s-a derulat sub semnul echilibrului, însă băimărenii au încheiat-o în avantaj de trei goluri, scor 17-14. În partea a 2-a s-a consemnat un parțial de 18-13 în favoarea gazdelor. CSM-ul a alergat după rezultat pe tot parcursul jocului, însă nu a reușit să răstoarne deficitul de pe tabela de marcaj.

Actualmente CSM Oradea are două victorii, un rezultat de egalitate și patru înfrângeri pentru un total de 7 puncte. Formația pregătită de către Sebastian Tudor împarte locurile 10-11 cu HC Sibiu.

Următorul meci al echipei orădene este programat pentru 15 noiembrie, pe teren propriu. Adversar va fi HC Argeș Pitești, a 9-a clasată în ierarhia la zi a Seriei B în Divizia A.

Echipa va avea o scurtă vacanță, urmând ca pe 2 noiembrie să reia activitatea. În 5 noiembrie este programat un joc amical, în deplasare, cu Universitatea Cluj-Napoca.

Foto: Roby Boros