Echipa de handbal a pierdut la Făgăraș în penultima etapă din playoff-ul Diviziei A – ediția 2023/24

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Făgăraș, scor 29-32, în cadrul penultimei etape din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc sâmbătă (11.05), la Făgăraș.

Prima jumătate a fost foarte echilibrată. S-a consemnat un singur avantaj pentru orădeni, însă au fost mai multe situații de egalitate. Spre finalul reprizei Făgăraș s-a desprins la patru lungimi, dar scorul după 30 minute a fost de 16-13.

Pe parcursul reprizei a 2-a, formația gazdă s-a menținut la conducere în permanență. Făgărășenii nu s-au putut desprinde la mai mult de patru goluri, dar CSM Oradea nu a găsit soluții să obțină puncte în această deplasare.

Alexandru Farcaș a înscris 12 goluri în această partidă. El a fost secondat de Ciprian Aungurenci, autor a 6 goluri, iar Deniss Kirsch a punctat de 5 ori. Emilian Turcu a avut 3 reușite, Viorel Boșca a marcat de 2 ori, iar Csongor Szasz a marcat un gol pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Tiberiu Constantinescu a înscris 10 goluri, iar Adrian Pasere a marcat de 7 ori pentru CSM Făgăraș.

CSM Oradea are 14 puncte după 11 partide disputate în playoff-ul Diviziei A și se situează pe locul 4. Acesta este ultimul loc ce asigură participarea la barajul de promovare în Liga Națională.

În ultima etapă, CSM Oradea primește vizita lui CSM Alexandria, echipă deja promovată în primul eșalon. Meciul se va desfășura luni (20.05), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea va fi liberă.