Echipa de handbal a pierdut la Sibiu

CSM Oradea a suferit primul eșec stagional în Divizia A la handbal masculin. Formația antrenată de George Tăutu a fost învinsă de HC Sibiu, în cursul zilei de luni (22.10), la Sala Transilvania din Sibiu. Partida contând pentru etapa a 5-a din Seria D s-a încheiat cu scorul de 32-29.

Formația din Sibiu a condus ostilitățile, câștigând prima repriză cu scorul de 19-17. În repriza secundă, defensivele ambelor echipe au fost mai bune. Sibienii au înscris și de această dată mai mul, consemnându-se scorul de 13-12 în ultimele 30 minute de joc efectiv.

Acesta este cel de-al 2-lea eșec consecutiv în toate competițiile pentru CSM Oradea. În schimb, este prima victorie stagională pentru sibieni. În pofida acestui rezultat, echipa bihoreană încheie prima parte a campionatului pe primul loc cu un total de 12 puncte acumulate.

Clasamentul după cinci etape:

1. CSM Oradea – 12 puncte
2. HCM Sighișoara – 9 puncte
3. Szejke Odorhei – 7 puncte
4. Minaur Baia Mare B – 7 puncte
5. Potaissa Turda B – 4 puncte
6. HC Sibiu – 4 puncte

Competiția se întrerupe pentru o săptămână. Etapa a 6-a este programată la finele primei săptămâni din luna noiembrie, mai exact pe data de 03.11. CSM Oradea va juca în deplasare, cu HC Szejke Odorhei. O săptămână mai târziu este programat următorul joc pe teren propriu, adversar fiind Minaur Baia Mare B. Data și ora acestui meci vor fi stabilite și comunicate ulterior.