Echipa de handbal a susținut un meci de pregătire în Ungaria

Echipa de handbal CSM Oradea a disputat un meci de pregătire la Nyiregyhaza, Ungaria. Sâmbătă (19.01), la sala polivalentă din localitatea amintită, formația antrenată de George Tăutu a susținut cel de-al 4-lea meci de pregătire din noul an calendaristic.

Meciul a fost câștigat de Nyiregyhaza cu scorul de 26-21. Partida a demarat favorabil maghiarilor, aceștia desprinzându-se la 15-9 în prima repriză. CSM-ul a câștigat la limită repriza secundă.

Ulterior, cele două echipe au disputat o repriză suplimentară de 20 minute, scorul strângându-se pe tabela de marcaj. Similar meciului precedent, disputat la Cluj, antrenorul George Tăutu a profitat de acest mod de desfășurare al meciului pentru a oferi șanse tuturor jucătorilor care au efectuat deplasarea.

Cel de-al 5-lea și ultimul meci din perioada precompetițională are loc miercuri (23.01), ora 17:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este Nyiregyhaza. Intrarea este liberă.

Primul meci oficial este programat la finele lunii ianuarie. Adversar este HC Sezjke Odorhei. Partida se va desfășura la Oradea. Vom reveni cu data și ora de începere a acestei partide.

Foto: Roby Boros