Echipa de handbal cedează la prima apariție pe teren propriu în Liga Zimbrilor – ediția 2022/23

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Vaslui, scor 28-29, în primul meci oficial susținut pe teren propriu în Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Meciul a avut loc duminică (04.09), la Arena Antonio Alexe, în prezența unui public inimos.

Jocul a fost aprig disputat pe tot parcursul celor 60 minute de joc. Echipele s-au succedat la conducere, cu precădere în prima repriză. Oradea părea să beneficieze de descalificarea lui Cumpănici, precum și de câteva intervenții salutare ale portarului Țenghea, dar prima jumătate s-a încheiat la egalitate, scor 14-14.

Repriza secundă a aparținut vasluienilor. Aceștia au avut mai mereu inițiativa, reușind să se desprindă la trei lungimi. CSM Oradea a reacționat și a restabilit egalitatea, oferind un final electrizant publicului care a purtat echipa pe această revenire. Vizitatorii s-au desprins la două goluri, dar orădenii au reacționat și au avut oportunitatea egalării. George Tăutu a cerut timeout la ultima acțiune de atac a echipei sale, dar acțiunea executată a fost defectuoasă, CSM-ul neavând oportunitatea de a arunca la poartă.

Djukic a înscris 11 goluri, Radic a punctat de șapte ori, Kovacs și Turcu au înscris de câte trei ori fiecare, Ivancenco a punctat în două rânduri, iar Oargă și Farcaș au marcat câte un gol pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Amihăesi a înscris de opt ori, Yousefinezhad și Kobzii au înscris de câte patru ori, iar Cîrchea a marcat trei goluri pentru CSM Vaslui.

CSM Oradea suferă a 3-a înfrângere consecutivă în Liga Zimbrilor și urmează să se deplaseze la Constanța, pentru meciul cu CSM-ul din localitate. Partida se va desfășura duminică (11.09), la malul Mării Negre.