Echipa de handbal cedează la Timișoara după ce a fost la conducere în mare parte din joc

CSM Oradea a fost învinsă pe terenul echipei SCM Politehnica Timișoara, scor 27-25, în cadrul etapei 21 din Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc sâmbătă (18.03), la Sala Constantin Jude.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului. Echipele au mers cap la cap în primul sfert de oră, după care echipa antrenată de Cosmin Liberț a reușit să se desprindă la patru lungimi. Timișoara a reacționat în finalul reprizei, reușind să se apropie la 14-13, scor consemnat după 30 minute de joc.

Orădenii s-au menținut la conducere și după pauză, reușind iarăși să se desprindă, de această dată la trei goluri. Bănățenii au replicat și au venit în avantaj, dar Borivoje Djukic a restabilit egalitatea la 22, cu 11 minute rămase de joc. Gazdele au punctat de trei ori și s-au desprins în mod decisiv.

Borivoje Djukic a înscris 11 goluri, Viorel Boșca a punctat de patru ori, Ciprian Aungurenci și Alexandru Farcaș au înscris câte trei goluri fiecare, iar Valentin Ivancenco și Paul Oargă au marcat de câte două ori pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Marius Sadoveac a înscris de 10 ori pentru învingători.

CSM Oradea a suferit cea de-a 21-a înfrângere stagională și rămâne fără punct în clasament. În schimb, SCM Politehnica Timișoara a ajuns la 22 puncte.

Următorul meci al orădenilor este programat sâmbătă (25.03), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este CSM Odorheiul Secuiesc. Bilete pentru meci se găsesc AICI.