Echipa de handbal continuă lupta pentru accederea la turneul de baraj

Echipa de handbal masculin CSM Oradea se deplasează la Făgăraș pentru penultimul meci din playoff-ul de promovare al Diviziei A – ediția 2023/24. Partida are loc sâmbătă (11.05).

Este o confruntare ce opune vecine de clasament, formații angrenate în lupta pentru accederea la barajul de promovare în Liga Națională. CSM Oradea are 14 puncte din 10 partide disputate și se situează pe locul al 3-lea. În schimb, CSM Făgăraș are 13 puncte din 11 apariții și ocupă locul al 4-lea.

În lupta pentru locurile 3 și 4, cele ce asigură prezența la turneul de baraj, mai sunt implicate CSM Reșița, cu 11 puncte acumulate, respectiv CS Medgidia, cu 10 puncte în clasament. Ambele au disputat câte zece partide.

Așadar, formația din Făgăraș dispută ultimul meci și are nevoie de un rezultat favorabil în condițiile în care toate celelalte echipe implicate în zona locurilor 3-4 vor mai juca câte un meci.

CSM Oradea își poate asigura prezența la turneul de baraj în cazul unei victorii la sfârșitul acestei săptămâni. Totodată, echipa antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi mai are o șansă în cazul unui rezultat nefavorabil la Făgăraș. În ultima etapă, la Arena Antonio Alexe, pe data de 20 Mai anul curent, roș-albaștrii vor primi vizita lui CSM Alexandria, ocupantă a locului 2, formație deja promovată în Liga Națională.

Foto: Roby Boros