Echipa de handbal continuă pregătirile pentru startul fazei a 2-a din Divizia A – ediția 2023/24

Echipa de handbal masculin CSM Oradea continuă pregătirile pentru partea a 2-a a sezonului competițional 2023/24. Formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a început pregătirile după sărbătorile de iarnă în data de 5 Ianuarie.

Până în data de 19 Ianuarie anul curent, echipa se antrenează pe plan local, acolo unde beneficiază de condiții optime pentru desfășurarea activității specifice, dar și pentru pregătire fizică, respectiv recuperare.

În perioada 19-20 Ianuarie 2024, CSM Oradea va disputa primele jocuri de verificare. Echipa se deplasează la Cluj-Napoca pentru o dublă amicală. Ulterior, roș-albaștrii își continuă programul de pregătire cu alte jocuri test la Făgăraș, în perioada 26-27 Ianuarie.

În așteptarea informațiilor referitor la programul jocurilor din principala grupă valorică a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2023/24, CSM Oradea a fost informată că marți (16.01) va avea loc tragerea la sorți din primul tur al Cupei României masculin – ediția 2024. Amintim că orădenii au învins în jocul de baraj pe CSO Teutonii Ghimbav, în deplasare, într-un meci desfășurat în luna Noiembrie 2023.