Echipa de handbal continuă pregătirile pentru startul oficial al sezonului 2015/16

Echipa de handbal CSM Oradea își continuă preparativele pentru startul oficial al sezonului competițional 2015/16. Echipa antrenată de către Sebastian Tudor a efectuat o deplasare la Cluj, unde a întors vizita echipei Universitatea. Cele două formații s-au confruntat de două ori în localitatea de pe Someș.

CSM-ul s-a prezentat la această dublă cu un efectiv redus, de zece jucători, doi dintre ei fiind portari. Primul meci s-a încheiat cu a 3-a victorie la limită a orădenilor, scor 23-22. A 2-a zi a avut loc o nouă încleștare. CSM-ul a jucat întreg meciul în doar șapte jucători de câmp. Acest lucru și-a pus amprenta asupra rezultatului final, scor 22-28.

De notat că în prealabil, la Oradea, CSM-ul a depășit de două ori la limită același adversar. Atrunci s-au consemnat rezultatele de 32-31, respectiv 35-34.

În continuare, echipa de handbal are programate mai multe jocuri de verificare. CSM-ul se va deplasa la Baia Mare, acolo unde va juca trei partide. Adversari vor fin Academia Minaur din localitate, CSM Satu Mare și Universitatea Cluj. Evenimentul se desfășoară între 21 și 23 august. Ulterior, mai exact pe 2 septembrie, la Debrecen, orădenii se duelează cu echipa națională a Dubaiului.