Echipa de handbal de deplasează la Cluj-Napoca pentru un duel între două formații neînvinse

Echipa de handbal masculin a CSM Oradea se deplasează la Cluj-Napoca pentru meciul cu Universitatea din localitate. Confruntarea contează pentru etapa a 4-a în Seria B a Diviziei A – ediția 2017/18.

Formația pregătită de către Sebastian Tudor și George Tăutu are un bilanț impecabil după primele trei runde. CSM-ul a bifat trei victorii din tot atâtea partide disputate. Ultimul succes s-a consemnat pe teren propriu, scor 41-26, în compania echipei Centrului Național de Excelență de la Sighișoara. Va fi a 2-a deplasare pentru orădeni în acest sezon, prima încheindu-se cu o victorie convingătoare la Satu Mare, scor 31-24.

În schimb, Universitatea Cluj-Napoca a disputat două partide până la această oră. Formația ardeleană a repurtat victorii în aceste jocuri, însă nu a disputat un meci oficial de două săptămâni. Acest lucru se explică prin numărul impar de echipe angrenate în Seria B. Prin urmare, la ultimul joc susținut de către clujeni s-a consemnat pe 24 septembrie, în compania aceluiași adversar pe care CSM-ul l-a întâlnit ultima dată. Rezultatul final a fost de 44-27.

Duelul dintre Universitatea Cluj-Napoca și CSM Oradea este programat pentru duminică (08.10), ora 13:00. Acest meci are loc la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

Foto: Roby Boros