Echipa de handbal demarează pregătirile pentru noul sezon în cursul zilei de luni (11.07)

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea demarează pregătirile pentru startul oficial al sezonului competițional 2022/23. După o campanie consistentă de transferuri și o remaniere substanțială a lotului de jucători, necesare pentru a alinia o formulă cât mai competitivă posibil la nivelul primului eșalon handbalistic al țării, sportivii echipei de handbal încep activitatea propriu zisă.

CSM Oradea a perfectat nouă transferuri și a confirmat continuarea colaborării cu o parte a jucătorilor de bază din sezonul anterior. Staff-ul tehnic va fi alcătuit din George Tăutu și Cosmin Liberț.

Prima ședință de antrenament este programată pentru luni (11.07) după-amiază. Vor urma aproximativ șase săptămâni de perioadă precompetițională în cadrul căreia sportivii secției de handbal vor pregăti fizic și specific participarea în Liga Națională. Totodată, CSM Oradea va disputa meciuri de pregătire în perioada menționată.

Sezonul 2022/23 demarează în mod oficial pe 27 August anul curent, cu o deplasare la București. CSM Oradea va întâlni CSM-ul din localitate într-un meci contând pentru etapa inaugurală din Liga Națională. O săptămână mai târziu se va desfășura primul meci pe teren propriu, atunci când adversar va fi CSM Vaslui.

Pe parcursul lunii Iulie se vor oferi informații concrete cu privire la strategia de ticketing la secția de handbal. Procesul de comercializare al abonamentelor va demara la începutul lunii August 2022.