Echipa de handbal demarează pregătirile pentru sezonul 2023/24 la data de 1 August

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea demarează pregătirile pentru sezonul competițional 2023/24 la începutul lunii August. Roș-albaștrii vor lua startul în Divizia A, cel de-al 2-lea eșalon al României în această disciplină.

Cosmin Liberț va continua activitatea de antrenor principal la secția de handbal masculin. Fost jucător al CSM-ului, Cosmin s-a întors la club, după o experiență în străinătate, în urmă cu un an, pe post de antrenor secund. El a devenit principal pe parcursul sezonului 2022/23, când CSM Oradea a evoluat în Liga Zimbrilor.

O parte a lotului de jucători din sezonul trecut a rămas la echipă. Componența completă a efectivului urmează să fie anunțată. La capitolul plecări s-au consemnat următoarele nume: Adrian Țenghea, Borivoje Djukic, Mark Kovacs, Robert Gal, Valentin Ivancenco, Oleksandr Starchenco, Bogdan Munteanu și Paul Oargă.

Sportivii echipei de handbal se reunesc marți (01.08), ora 17:00, la Arena Antonio Alexe. Vor urma analize medicale și startul antrenamentelor, pregătirea urmând să se desfășoare pe plan local.

CSM Oradea va juca în Divizia A, urmând să-și descopere partenerii de întrecere, programul jocurilor și calendarul competițional.

Foto: Roby Boros