Echipa de handbal în fața unui sfârșit de săptămână aglomerat

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea continuă pregătirile pentru startul oficial al sezonului competițional 2022/23. Formația antrenată de către George Tăutu, Cosmin Libert și Robert Beșe va avea un sfârșit de săptămână aglomerat.

Întâi, CSM-ul se deplasează la Timișoara, acolo unde va disputa un meci amical în compania Politehnicii din localitate. Partida are loc vineri (12.08), la Sala Constantin Jude. Partida demarează la ora 16:00.

Sâmbătă (13.08), cu începere de la ora 18:00, CSM Oradea primește vizita echipei Potaissa Turda, grupare cu bogată experiență în primul eșalon handbalistic al țării. Aceasta va fi prima ocazie pentru publicul orădean să vadă la lucru echipa locală după ce s-a înscris în Liga Zimbrilor.

Duminică (14.08), CSM Oradea și Potaissa Turda vor efectua un antrenament comun. Acesta se va desfășura în spatele ușilor închise.

Amintim că iubitorii handbalului sunt invitați să-și achiziționeze abonamente pentru sezonul 2022/23, pe care CSM-ul în va susține în Liga Zimbrilor. Acestea se pot achiziționa online – AICI.