Echipa de handbal începe a 2-a jumătate din turul ediției 2014/15 în Divizia A

Duminică (09.11), este programat jocul contând pentru etapa a 8-a din Divizia A la handbal masculin – ediția 2014/15, pe care CSM Oradea îl va susține în deplasare, cu HC Sibiu. Partida contează pentru Seria B și va demara cu începere de la ora 13.

Înaintea acestei confruntări, CSM-ul se situează pe locul al 3-lea cu un total de 18 puncte din maximul posibil de 21. În schimb, gruparea de pe Cibin se situează pe poziția a 4-a, având 15 puncte la activ.

De la ultimul joc oficial, susținut la jumătatea lunii octombrie, CSM Oradea a susținut două jocuri de pregătire în compania unor formații angrenate în primul eșalon handbalistic al țării. Pe 29 octombrie, la Baia Mare, elevii lui Sebastian Tudor au întâlnit pe HC Minaur din localitate, nimeni altcineva decât prima clasată în Liga Națională. Meciul s-a terminat cu scorul de 40-29 în favoarea maramureșenilor. Apoi, pe 3 noiembrie, CSM-ul a jucat și pierdut la Timișoara, cu prima echipă a Politehnicii, a 8-a clasată în ierarhia la zi din primul eșalon. Rezultatul final a fost de 47-38.

Echipa de handbal va lua startul și în Cupa României. Primul tur, programat a se desfășura într-o singură manșă, va avea loc pe data de 27 noiembrie. Tragerea la sorți se va desfășura luni (10.11), la ora 11. De notat că în această competiție participă echipele din Liga Națională, respectiv câteva echipe din Divizia A, care au ales să se înscrie în această întrecere.

Foto: Roby Boros