Echipa de handbal începe playoff-ul de promovare din Divizia A masculin – ediția 2023/24

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea susține primul meci oficial din noul an calendaristic sâmbătă (03.02), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Formația antrenată de Cosmin Liberț primește vizita lui CS Medgidia.

Meciul contează pentru etapa inaugurală a playoff-ului de promovare al Diviziei A – ediția 2023/24. Partida se va desfășura la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă.

Orădenii s-au clasat pe locul al 3-lea în grupa din care au făcut parte în prima parte a competiției. CSM-ul a obținut 10 victorii și a suferit patru înfrângeri. Astfel, roș-albaștrii au avansat între echipele care continuă lupta pentru promovarea în eșalonul de elită al handbalului masculin românesc.

În perioada scursă de la ultimul joc oficial, formația de pe Crișul Repede s-a antrenat pe plan local, munca fiind completată de mai multe meciuri test în compania echipelor din Cluj-Napoca și Făgăraș. Teste utile, care au putut să ofere antrenorilor Cosmin Liberț și Dan Pițigoi o imagine cu privire la potențialul actual al echipei. Nu au lipsit problemele de efectiv în această perioadă, dar, CSM-ul se află acum în linie dreaptă pentru startul jocurilor oficiale.

Se anunță un calendar complicat, cu 12 meciuri în campionat, dar și cu continuarea participării în Cupa României. Primul examen este cel în compania lui CS Medgidia, formație provenită din cealaltă grupă a fazei inaugurale din Divizia A. Această echipă a avut 8 victorii, 2 rezultate de egalitate și 2 meciuri pierdute în Seria B, acolo unde a ocupat locul al 2-lea.

Programul complet al primei etape, de sâmbătă (03.02):

– CSM Reșița vs CSO Teutonii Ghimbav – ora 12:00
– CSM Făgăraș vs CSM Alexandria – ora 17:00
– CSM Oradea vs CS Medgidia – ora 18:00
– CSM Odorheiu Secuiesc stă

Amintim că CSU Galați s-a retras din competiție.