Echipa de handbal începe returul în ediția de campionat 2017/18

Echipa de handbal masculin CSM Oradea se deplasează la Baia Mare, acolo unde susține primul meci oficial din anul calendaristic 2018. Elevii lui Sebastian Tudor joacă în compania lui CS Minaur 2, în cadrul etapei a 12-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2017/18.

Situată pe primul loc în ierarhia la zi seriei din care face parte având punctaj maxim, formația orădeană întâlnește a 4-a echipă din serie. Parcursul excelent din tur a permis CSM-ului să ia startul în Cupa României, acolo unde a avut o prestație solidă în compania prim divizionarei CSM Făgăraș.

Față de prima jumătate a sezonului CSM Oradea are câteva modificări în efectivul de jucători. Echipei i s-au alăturat Alexandru Laslo și Tudor Botea. Lotul de jucători la startul returului este alcătuit din Devid Munea, Vasile Niculai, Eduard Szilagyi, Alexandru Pop, Răzvan Radu Radu, Adrian Mihăilescu, Petru Stroe, Bogdan Munteanu, Cristopher Iozu, Răzvan Nițu, Flaviu Duma, Bogdan Doboș, Cătălin Crăciun, Alexandru Laslo, Tudor Botea, Alexandru Codrin Zamfir, Ștefan Bandi, Andrei Ivancov.

Confruntarea directă cu CS Minaur 2 din tur, la Oradea, s-a încheiat cu scorul de 30-25.

Meciul de la Baia Mare se va desfășura duminică (25.02), cu începere de la ora 17, la Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Joi (22.02), cu începere de la ora 17:30, înaintea primului meci oficial din retur, secția de handbal din cadrul CSM Oradea organizează o conferință de presă la Arena Antonio Alexe.

Foto Roby Boros