Echipa de handbal întâlnește Steaua București în Cupa României

Echipa de handbal masculin CSM Oradea primește replica CSA Steaua București în primul tur al Cupei României la handbal masculin – ediția 2021/22. Meciul are loc joi (03.03), ora 17:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Situată pe locul 3 în playoff-ul Divizia A – ediția 2021/22, CSM Oradea abordează acest meci cu un moral bun după ce a câștigat la Sighișoara, în etapa a 4-a din această fază a celui de-al 2-lea eșalon al țării. În schimb, CSA Steaua București se situează pe locul al 2-lea în Liga Zimbrilor, la șase puncte în urma campioanei și reprezentantei României în Liga Campionilor, Dinamo București.

Este un meci important pentru echipa antrenată de George Tăutu. În mod evident, CSM-ul pornește cu șansa a 2-a, dar va avea oportunitatea să joace în compania unuia dintre cele mai mari nume ale sportului românesc, respectiv a unei formații din crema jocului de handbal în țara noastră.

Accesul publicului este gratuit, dar se va face în condițiile permise de lege.

Informații acces spectatori

Competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, cu participarea spectatorilor în intervalul orar 5:00-22:00 și între limitele de ocupare arătate mai jos, doar pentru acei spectatori care:

  • Sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
  • Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Condiții obligatorii pentru participare sunt:

  • Asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între persoane, repartizarea spectatorilor urmând a se face pe întreaga suprafață a spațiului.
  • Purtarea măştii de protecție.

Referitor la limitele de ocupare a spațiului disponibil:

  • În județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 50% din capacitatea maximă a spaţiului.
  • În județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Notă
În prezent (28.02.2022), Oradea se află la o rată a incidenței de 8.16 la mia de locuitori, astfel încât participarea publicului este permisă în procent de 30%.