Echipa de handbal joacă în deplasare la finele acestei săptămâni

Echipa de handbal masculin CSM Oradea se deplasează la Făgăraș, acolo unde susține meciul contând pentru etapa a 18-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2014/15. Adversar este HCM din localitate.

Formația pregătită de către Sebastian Tudor are un bilanț general de 14 victorii și 3 înfrângeri, situându-se pe locul al 2-lea în grupa din care face parte. Bihorenii susțin al 9-lea joc în deplasare, având cinci victorii și trei eșecuri la activ în partidele susținute departe de casă. În schimb, HCM Făgăraș are 12 victorii și 5 înfrângeri, clasându-se pe poziția a 5-a în ierarhia generală. Făgărășenii au câștigat șase meciuri în propriul fief din totalul de opt partide susținute.

Jocul are o miză importantă pentru ambele echipe. Bihorenii încearcă să se menține pe locul al 2-lea, în fața lui CSM Satu Mare. În schimb, echipa din Făgăraș încearcă să urce pe locul al 4-lea, unul pe care l-ar fi deținut deja dacă nu ar fi fost penalizați cu trei puncte pentru decizia de a nu se prezenta la un meci.

Partida este programată să demareze cu începere de la ora 11, la Sala Colegiului Național Radu Negru din localitatea amintită, în cursul zilei de sâmbătă (14.03).

Foto: Roby Boros