Echipa de handbal masculin a încheiat seria jocurilor de pregătire

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a încheiat seria jocurilor de pregătire premergătoare returului Diviziei A – ediția 2015/16. Formația bihoreană a câștigat două meciuri, a terminat unul la egalitate și a pierdut unul.

CSM Oradea a pierdut ultima partidă din această succesiune, pe teren propriu, cu Academia Minaur Baia Mare. Meciul s-a desfășurat joi (28.01), la Oradea și s-a încheiat la un gol diferență în favoarea băimărenilor. Rezultatul final a fost de 29-30.

La jumătatea întâlnirii Oradea a avut un avantaj de două goluri. Scorul după primele 30 minute de joc efectiv era de 15-13 în favoarea elevilor lui Sebastian Tudor.

Oradea începe reurul de campionat duminică (07.02), la Arena Antonio Alexe, cu în meci în compania echipei CSM Făgăraș. Meciul va avea demara cu începere de la ora 16:00.

În tur, CSM-ul a pierdut la Făgăraș, scor 39-23.

Pierderea lui Alex Păuna se anunță una foarte importantă pentru orădeni. El a fost operat pentru ruptura de tendon ahilian și va rata tot returul de campionat.

Înaintea primului meci oficial din anul 2016, CSM Oradea se situează pe poziția a 5-a în Seria B, cu 19 puncte. CSM Făgăraș este liderul Diviziei A cu 30 puncte acumulate.

Foto: Roby Boros