Echipa de handbal masculin reia activitatea

Echipa de handbal masculin CSM Oradea va relua activitatea începând de luni (08.01), cu antrenamente specifice, precum și în sala de forță respectiv pe pista de alergare. Sportivii se vor pregăti pe plan local, în prezent existând condiții optime pentru încărcare fizică în oraș.

Formația antrenată de către Sebastian Tudor s-a reunit în cursul zilei de duminică (07.01), la Arena Antonio Alexe, componenții echipei, jucători și staff tehnic, luând parte la o ședință în cadrul căreia a fost anunțat programul din perioada precompetițională. Sportivii vor efectua obișnuitele analize medicale în cursul dimineții de luni, după care vor efectua primul antrenament.

Programul de pregătire cuprinde următoarele jocuri amicale:

– 16/17 ianuarie – dublă amicală cu CS Minaur Baia Mare (din primul eșalon), în deplasare
– 24 ianuarie – meci amical cu Potaissa Turda (primul eșalon)

Ulterior, CSM Oradea va juca meciuri amicale și va participa la turnee de pregătire în compania rivalelor din Seria B a Diviziei A.

Returul demarează pe 25 februarie, cu un meci în deplasare, advesar fiind CS Minaur 2 Baia Mare. Primul meci oficial pe teren propriu se va desfășura în luna martie. Reamintim că echipa de handbal masculin CSM Oradea are punctaj maxim în Seria B a Diviziei A – ediția 2017/18 la jumătatea competiției.

Foto: Roby Boros