Echipa de handbal pierde la Odorhei în primul meci din returul Seriei A în Divizia A – ediția 2023/24

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Odorheiu Secuiesc, scor 33-30, în cadrul unui meci din etapa a 8-a în Divizia A la handbal masculin – ediția 2023/24. Partida a avut loc sâmbătă (11.11), la Odorhei.

Jocul a fost controlat de gazde. Acestea s-au desprins la cinci goluri în minutul 22 al partidei și au terminat repriza la conducere. Scorul după prima jumătate de oră de joc a fost de 15-14, pe fondul unei reveniri amenințătoare a orădenilor.

Echipa antrenată de Cosmin Liberț a egalat situația la 16 în debutul reprizei a 2-a, dar Odorhei a reacționat și s-a desprins la șase lungimi. Oaspeții au revenit din nou și s-au apropiat la 25-24, în minutul 48, însă finalul jocului a aparținut amfitrionilor.

Viorel Boșca a înscris 10 goluri, Ciprian Aungurenci a adăugat 7 goluri, Csongor Szasz a terminat cu 6 reușite, Alexandru Popa a punctat în 4 rânduri, Alexandru Farcaș a înscris 2 goluri, iar Deniss Kirsch a avut o reușită pentru CSM Oradea. De la învingători s-a evidențiat Szabolcs Putnoky, autor a 13 goluri, secodat fiind de Mohamed Fedila, autor a 7 goluri.

CSM Oradea are 5 victorii și 3 înfrângeri după acest meci, menținându-se pe locul 4 în Seria A din Divizia A. Odorhei are 21 puncte, Făgăraș a ajuns la 19, iar Reșița este la 18 puncte.

Următorul meci pentru CSM Oradea are loc miercuri (15.11), în deplasare, cu Unirea Sânnicolau Mare.