Echipa de handbal primește vizita Craiovei

Echipa de handbal masculin CSM Oradea primește vizita Universității Craiova într-un meci contând pentru etapa a 16-a din cadrul Seriei B în Divizia A – ediția 2015/16. Întâlnirea se va desfășura sâmbătă (20.02), cu începere de la ora 13:00, la Arena Antonio Alexe.

Formația pregătită de Sebastian Tudor se întoarce pe teren propriu după succesul repurtat asupra lui Muhlbach Sebeș, scor 37-32. CSM Oradea se situează pe locul al 5-lea în clasamentul general, având un bilanț general de 7-1-5.

În schimb, oltenii au avut etapă liberă și se află la prima deplasare în retur. Ei au disputat un meci în cea de-a 2-a jumătate a campionatului, depășind tot pe Muhlbach Sebeș, scor 36-24, în prima tapă a returului. Craiova are 9-0-3 și se situează pe locul al 3-lea în ierarhia generală.

Confruntarea directă din tur, desfășurată la Craiova, s-a încheiat cu victoria gazdelor. Rezultatul final a fost de 38-35 (22-16).

În pauza meciului va avea loc o tombolă cu extragere, unde trei norocoși suporteri prezenți în sală vor putea câștiga câte un tricou și fanion din partea echipei. Participarea la tombolă se va face pe bază de bilete cu numere. Acestea se vor împărții la intrarea în sală a suporterilor care vor veni la meci.

Intrarea la meciul cu Universitatea Craiova va fi liberă.

Foto: Roby Boros