Echipa de handbal primește vizita echipei a 2-a a SCM CH CSU Politehnica Timișoara

Echipa de handbal masculin CSM Oradea reia seria jocurilor oficiale. La distanță de o lună de la întreruperea campionatului, formația pregătită de către Sebastian Tudor primește vizita echipei SCM CH CSU Politehnica 2 Timișoara. Partida se va desfășura duminică (24.04), cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe.

CSM-ul ocupă locul al 3-lea în ierarhia generală a Seriei B din cadrul Diviziei A – ediția 2015/16 cu 12 victorii, un rezultat de egalitate și 5 înfrângeri. Oradea continuă cursa pentru calificare la turneul de baraj, având alte trei meciuri de disputat după jocul cu formația din Banat.

Echipa orădeană a stat în cadrul etapei a 22-a. În cadrul acestei runde, gruparea din Timișoara s-a impus pe teren propriu cu scoruld e 27-24, în confruntarea cu Universitatea Craiova. Bănățenii se situează pe locul al 11-lea din totalul de 12 echipe, cu un bilanț de două victorii din 18 partide disputate.

CSM Oradea a disputat recent două jocuri de pregătire în compania prim divizionarei AHC Potaissa Turda. Ambele partide au fost adjudecate de gruparea din Turda cu 35-34, respectiv 46-29.

Accesul în Arena Antonio Alexe este liber pentru acest meci.

Foto: Roby Boros