Echipa de handbal primește vizita echipei satelit a CS Minaur Baia Mare

Echipa de handbal CSM Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Formația antrenată de George Tăutu primește vizita satelitului CS Minaur Baia Mare. Partida contează pentru etapa a 17-a în Seria D a Diviziei A și se va desfășura luni (25.03), cu începere la ora 16:00.

Va fi a 4-a confruntare directă în actualul sezon. CSM-ul s-a impus în primele două, după care a cedat în al 3-lea. Duelul din urmă a cuprins participarea la joc a mai multor sportivi de la echipa din primul eșalon a băimărenilor. Minaur s-a impus atunci cu scorul de 29-28. În pofida eșecului, CSM Oradea a reușit atunci una dintre cele mai bune prestații stagionale.

Actualmente, CSM Oradea are 30 puncte și se menține pe locul al 2-lea, cu un avantaj de un punct în fața celei de-a 3-a clasate, Szejke Odorhei. În schimb, satelitul lui Minaur Baia Mare a acumulat 20 puncte și se situează pe locul al 4-lea în Seria D.

Contracandidatele CSM-ului joacă în deplasare în această etapă. Vineri (22.03), Odorhei se duelează cu satelitul Potaissei Turda, pentriu ca o zi mai târziu, liderul seriei, HCM Sighișoara să evolueze pe terenul lui HC Sibiu.

Partida se dispută la Arena Antonio Alexe din Oradea. Intrarea este liberă.

Foto: Roby Boros