Echipa de handbal primește vizita liderului neînvins al Seriei B în al 2-lea eșalon

Echipa de handbal CSM Oradea primește vizita liderului neînvins al Seriei B în Divizia A la handbal masculin – ediția 2014/15, HC Adrian Petrea Reșița în penultima etapă a sezonului regulat. Meciul se dispută la Sala Universității din Oradea, în cursul zilei de sâmbătă (16.05), cu începere de la ora 16.

Formația pregătită de către Sebastian Tudor vine două două succese convingătoare repurtate în cadrul Seriei B după reluarea campionatului. CSM-ul se situează pe locul al 3-lea în ierarhia generală, fiind devansată în clasament de CSM Satu Mare, formația ce a jucat miercuri (13.05), meciul din cadrul etaăei a 25-a, scor 50-41, în fața echipei Național Sighișoara.

Misiunea se anunță dificilă în fața unei echipe deja promovate în primul eșalon al țării. Echipa din Reșița nu are o miză deosebită, însă își dorește să continue și să încheie perfect un sezon competițional 2014/15 ce i-a adus numai victorii, majoritatea extrem de convingătoare.

Întâlnirea directă din tur, desfășurată la Reșița pe 6 decembrie 2014, s-a încheiat cu victoria reșițenilor, scor 36-32 (19-18). CSM Oradea va încerca să se revanșeze și implicit să devină prima echipă din acest sezon care învinge formația amintită la nivelul Seriei B.

Accesul publicului la meci este liber.

Foto: Roby Boros