Echipa de handbal primește vizita lui CSM București la ultimul meci pe teren propriu în anul 2022

Echipa de handbal CSM Oradea susține ultimul meci pe teren propriu în anul calendaristic 2022. Formația antrenată de Cosmin Liberț și George Tăutu primește vizita echipei CSM București.

Meciul face parte din programul etapei a 14-a, prima din returul Ligii Naționale – ediția 2022/23. La jumătatea competiției, roș-albaștrii se situează pe ultimul loc, fără punct acumulat în clasament și la zece puncte în urma locurilor de baraj. De cealaltă parte se află o echipă situată pe locul al 4-lea, cu 27 puncte.

În tur, la București, meci disputat la finele lunii August, bucureștenii s-au impus cu scorul de 29-26, la capătul unei confruntări echilibrate, în cadrul căreia orădenii au lăsat o bună impresie. Același lucru s-a consemnat și la ultimul meci al CSM Oradea, disputat în compania lui Minaur Baia Mare, încheiat cu scorul de 22-25.

Partida dintre CSM Oradea și CSM București are loc vineri (02.12), ora 17:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Bilete se pot achiziționa AICI. Abonamentele sunt valabile la această confruntare.