Echipa de handbal primește vizita lui CSM Odorheiu Secuiesc în deschiderea noului sezon competițional

CSM Oradea deschide sezonul competițional 2023/24 cu un meci pe teren propriu în Divizia A la handbal masculin. Formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi primește vizita echipei CSM Odorheiu Secuiesc.

Jocul se va desfășura sâmbătă (16.09), cu începere de la ora 17:00. Locul de desfășurare este Arena Antonio Alexe. Intrarea la meci este liberă.

Meciul face parte din programul primei etape în Seria A a celui de-al 2-lea eșalon handbalistic al României. Este o confruntare între două echipe ce au retrogradat din Liga Națională, formații ce își doresc revenirea în prim planul disciplinei.

Formația orădeană a efectuat câteva transferuri, dar a reușit să păstreze o parte a jucătorilor care au jucat la CSM și în sezonul anterior. Omogenitatea, împreună cu dorința de a reveni în primul eșalon sunt două dintre argumentele de bază ale roș-albaștrilor la startul sezonului.

Oponent este o echipă cu un buget foarte bun pentru cel de-al 2-lea eșalon. Odorhei are un contingent numeros și valoros de jucători străini și se înscrie încă de pe acum drept o contracandidată pentru CSM Oradea la promovarea în Liga Națională.

De altfel, cele două formații s-au duelat în presezon, chiar la Arena Antonio Alexe. Ele au disputat două partide, ambele fiind adjudecate de Odorhei.