Echipa de handbal primește vizita lui CSO Teutonii Ghimbav

CSM Oradea primește vizita echipei CSO Teutonii Ghimbav în cadrul etapei a 9-a din playoff-ul Diviziei A la handbal masculin – ediția 2023/24. Partida are loc duminică (07.04), ora 17:00, la Arena Antonio Alexe. Intrarea este liberă.

Formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi are 10 puncte la activ și se situează pe locul al 4-lea în clasament din totalul de șapte poziții. Orădenii vin după victoria repurtată în deplasare, la Medgidia. CSM-ul este la egalitate cu a 3-a clasată, CSM Făgăraș, fiind la cinci puncte în urma celei de-a 2-a clasate, CSM Alexandria – formație situată pe loc de promovare directă în acest moment.

Ghimbav are 4 puncte și se situează pe locul al 7-lea, ultimul în clasament. Confruntarea directă, desfășurată în tur în Județul Brașov, a revenit orădenilor cu scorul de 33-30.

Va fi practic cea de-a 3-a încleștare stagională între cele două echipe. Prima, desfășurată tot la Ghimbav, a avut loc în 2023, contând pentru barajul din Cupa României. CSM Oradea a învins și atunci.

Programul celorlalte meciuri ale rundei cu numărul 9:

– CSM Reșița vs CSM Odorheiu Secuiesc – Joi (04.04), ora 16:30
– CSM Făgăraș vs CS Medgidia – Sâmbătă (06.04), ora 17:00
– CSM Alexandria stă