Echipa de handbal primește vizita lui SCM Politehnica Timișoara

Echipa de handbal masculin CSM Oradea reia activitatea competițională. După o pauză de mai bine de trei săptămâni, roș-albaștrii revin la Arena Antonio Alexe pentru următorul meci din Liga Zimbrilor – ediția 2022/23.

Luni (24.10), cu începere de la ora 18:00, CSM Oradea primește vizita echipei SCM Politehnica Timișoara. Accesul se va face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate AICI. Abonamentele sunt valabile la acest meci.

Cosmin Liberț a preluat funcția de antrenor principal al echipei din primul eșalon al țării. El a început actuala stagiune în staff-ul tehnic, iar acum face pasul în fața, aflându-se la primul meci în calitate de antrenor principal. Alături de el se va afla George Tăutu, directorul tehnic al secției de handbal.

Înaintea acestui meci, CSM Oradea are șapte înfrângeri și se situează pe locul 13 din totalul de 14 poziții. În schimb, SCM Politehnica Timișoara are două victorii și cinci eșecuri, situându-se pe locul 11. De notat că aceste echipe s-au confruntat și la barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor din sezonul trecut.