Echipa de handbal primește vizita primelor două clasate în Liga Zimbrilor

CSM Oradea întâlnește primele două clasate în Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Formația antrenată de Cosmin Liberț primește vizita lui Dinamo București și CSM Constanța la interval de câteva zile în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Marți (31.01), ora 18:00, CSM Oradea primește replica lui Dinamo București, într-un meci programat în devans din cadrul etapei a 20-a. Va fi prima vizita a reprezentantei României în EHF Champions League pe malul Crișului Repede. În tur, la București, Dinamo s-a impus cu scorul de 34-30. Acesta este primul meci oficial din anul 2023 pentru echipa orădeană. Bilete pentru jocul cu Dinamo se găsesc AICI.

Sâmbătă (04.02), ora 17:00, CSM-ul întâlnește pe CSM Constanța. Partida face parte din programul etapei a 16-a în Liga Zimbrilor. În tur, la malul Mării Negre, Constanța a învins cu 33-25. Bilete pentru partida cu formația dobrogeană se găsesc AICI.

După primele 15 etape din actuala ediție de campionat, prima pentru CSM Oradea în eșalonul de elită al handbalului masculin românesc după mult timp, echipa de pe Crișul Repede se situează pe locul al 14-lea, ultimul, fără punct acumulat în clasament.

Dinamo București este lider cu punctaj maxim (45), iar CSM Constanța se situează pe locul al 2-lea, cu două rezultate de egalitate și două meciuri pierdute, având un total de 35 puncte, cu două în plus față de cea de-a 3-a clasată, Minaur Baia Mare.