Echipa de handbal primește vizita satelitului Potaissei Turda

Echipa de handbal masculin CSM Oradea susține cel de-al 3-lea meci pe teren propriu în ediția 2018/19 a Diviziei A, Seria D. Formația antrenată de George Tăutu primește vizita echipei satelit Potaissa Turda.

CSM-ul este lider detașat al seriei în pofida faptului că s-au scurs doar trei etape. Oradea a acumulat nouă puncte din tot atâtea posibile, având un plus de cinci puncte în fața următoarelor trei clasate în serie. În plutonul urmăritor, tridentul de echipe care au acumulat patru puncte până la această oră, se numără și formația din Turda.

În etapa precedentă ambele echipe au jucat pe teren propriu. CSM Oradea a învins HCM Sighișoara cu scorul de 32-24. În schimb, gruparea din Turda a remizat cu satelitul lui Minaur Baia Mare, scor 29-29.

Meciul are loc joi (11.10), cu începere de la ora 17:30, la Arena Antonio Alexe, făcând parte din programul etapei a 4-a. Intrarea este liberă.

Partida a fost devansată datorită faptului că luni (15.10), cu începere de la ora 17:30, tot la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura meciul dintre CSM Oradea și CSM Bacău, contând pentru turul inaugural al Cupei României la handbal masculin – ediția 2018/19. Intrarea va fi liberă și la acest eveniment.

Foto: Roby Boros