Echipa de handbal primește vizita ultimei clasate în Seria B a Diviziei A

Echipa de handbal masculin CSM Oradea primește vizita formației Potaissa Turda II, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2014/15. Cele două formații se duelează miercuri (06.05), cu începere de la ora 16, la Sala Universității din Oradea.

Va fi primul meci după o perioadă de pauză, în care echipele din cel de-al 2-lea eșalon nu au avut programate jocuri oficiale. În această perioadă, CSM oradea a disputat un meci amical cu rivala Universitatea Cluj, în deplasare. Rezultatul acestui joc a fost de 43-35 în favoarea elevilor lui Sebastian Tudor.

Patru etape au mai rămas de disputat din această serie, iar CSM-ul își consolidează poziția a 2-a în clasament, având un bilanț de 17 victorii, cu un rezutat de egalitate și patru înfrângeri. În schimb, echipa din Turda ocupă ultima poziție a clasamentului, fiind în căutarea primei victorii. Această echipă a strâns două regulzate de egalitate și a pierdut 20 de meciuri până la această oră.

Confruntarea directă din tur, desfășurată la Turda, a fost adjudecată de CSM Oradea pe teren cu scorul de 39-27. Ulterior, Potaissa a fost sancționată cu înfrângere prin forfait, scor 10-0, pe motiv că nu a respectat criteriile de vârstă existente la nivelul acestei competiții.

Formația pregătită de către Sebastian Tudor se află în luptă cu CSM Satu Mare și Universitatea Cluj-Napoca, pentru ocuparea celei de-a 2-a poziții în Seria B a celui de-al 2-lea eșalon handbalistic al țării. Stau mare a acumulat cu un punct mai puțin, iar Clujul are cu trei puncte în minus față de CSM Oradea.

În etapa a 23-a, Satu Mare primește replica Academiei Baia Mare, locul al 8-lea, iar Universitatea Cluj primește vizita formației Adrian Petrea Reșița, echipă care deja a câștigat seria B, având punctaj maxim acumulat în primele 22 meciuri ale sezonului 2014/15.

Foto: Roby Boros