Echipa de handbal reia activitatea pe 6 Ianuarie 2023

Echipa de handbal masculin CSM Oradea reia activitatea. După pauza de sărbători, formația antrenată de Cosmin Liberț urmează să înceapă pregătirile pentru partea a 2-a a sezonului competițional 2022/23 în Liga Zimbrilor.

Reunirea este programată pentru vineri (06.01). Echipa se va pregăti pe plan local, în sala de joc și de forță, la Arena Antonio Alexe.

Amintim că CSM Oradea se situează pe locul al 14-lea, ultimul, în primul eșalon handbalistic al țării. După 15 etape, formația orădeană nu a reușit să acumuleze niciun punct și se află la 13 puncte în spatele locului 12, cel care asigura evitarea retrogradării directe.

Primul meci oficial din noul an calendaristic pentru echipa de handbal masculin CSM Oradea este programat la sfârșitul primei săptămâni din luna Februarie, pe teren propriu. Adversar este CSM Constanța. Data și ora de începere urmează să fie stabilite și anunțate, urmate de informații referitor la comercializarea biletelor.

De notat că este posibilă devansarea meciului cu Dinamo București, inițial programat pentru data de 4 Martie 2023, la solicitarea echipei din capitală. Vom reveni cu o confirmare în acest sens.

Foto: Roby Boros